Elektritõukeratta remont

Meie põhitegevuseks on jalgrataste hooldus ja remont, kuid oleme omandanud märkimisväärse kogemuse ka elektriliste tõukerataste ja muude elektriliste sõidukite hooldamisel.

Lisaks rattatöödele pakume professionaalset teenust ka elektriliste kergliikurite, nagu tõukerataste, rulade ja elektrijalgrataste, omanikele.

Alates 2020. aastast oleme edukalt teinud sadu remondi- ja hooldustöid, püüdes alati pakkuda kõrgeimat kvaliteeti ja usaldusväärset teenindust kõigi sõidukitüüpide puhul.

Remondime kõiki elektroutõukeratta brande ja varuosad on meil kohapeal olemas. Kui on erilisem varuosa siis saame alati tellida.

Hinnakiri

Lihthooldus 45€(ühe mootoriga) 65€(kahe mootoriga)

Hooldus sisaldab: Koonuste/laagrite reguleerimine, pidurite reguleerimine, kummide pumpamine, poldid/mutrid kontroll, tehnilise seisukorra kontroll, puhastus/pesu

Täishooldus 110€(ühe mootoriga) 140€(kahe mootoriga)

Hooldus sisaldab: Koonuste/laagrite reguleerimine, pidurite reguleerimine, kummide pumpamine, poldid/mutrid kontroll, tehnilise seisukorra kontroll, laagrite (lahtised) puhastus ja määrimine, lihtsamate kuluosade vahetus tööraha (sisekumm, piduriklotsid, pidurikettad, rehvid, griptape), puhastus/pesu, amortide hooldus, elektroonika visuaalne kontroll

Sisekummi/väliskummi vahetus: alates 20€ (ilma mootorita ratas), alates 30€ (mootoriga ratas)

Laagrite vahetus: alates 20€ (ilma mootorita ratas), alates 40€ (mootoriga ratas)

Ilma sisekummita (tubeless) rehvi vahetus: alates 35€(kuni 10″), alates 40€ (10″+)

Muudele hinnakirja välistele töödele kehtib tunnihind: 50€